Gabslichthuis

Wie is Gab/ Gabrielle

GabLaat ik me even voorstellen; Ik ben Gabrielle Brood-van Waarden en wonend met Remco en twee lieverds van kinderen.
Mijn freelance werk is op te delen in drie verschillende onderdelen:
*Privé praktijk aan huis
* Festivals en projecten
* Onderwijs/ scholing
Ik ben sinds December 2011 Journey Therapeut en begin EMDR 2019 therapeut/coach en begeleid diverse cliënten in mijn privé praktijk aan huis.
Daarnaast geef ik bewustwording/ ontspanning sessies middels diverse methodes (Reiki / Tera-Mai/Seichem,de elementen, kristallen, klankschalen, Hapi’s en intuïtief tekenen) en coaching.
Daarnaast coördineer ik op diverse festivals het spirituele platvorm en daarnaast geef ik workshops in diverse thema’s op Festivals en Evenementen.
Zoals Keltfest, Castlefest,Midwinter Fair in het Archeon, Elfia en de TU delft.
Ik heb een aantal prachtige ontspanningslessen mogen geven op diverse Lagere scholen, Speciaal onderwijs en op de TU Delft.

Ik woon sinds april 2008 in Zwaag (Noord-Holland) in een schat van een huisje.Die we met z’n vieren aan ‘t opknappen zijn.

Dit alles is niet zonder slag of stoot gegaan; ik heb in in 1997 een auto-ongeluk gehad, waardoor ik van
Catering-manager en leidinggevende was aan twaalf mensen, en zo arbeidsongeschikt was / ben, met
chronische rugklachten. Dit was een ware uitdaging voor mij. Zo zag ik het toen niet, maar achteraf heeft het me veel gebracht.
Naast de uitdaging van iedere dag pijn doorvoelen, had / heb ik ook de kans om bewuster in het leven te
gaan staan en te kijken naar mezelf, wie ik ‘ben’, en wat ik wil bijdragen in het leven.

Ik kwam in aanraking met Reiki, eerst door het zelf te ondergaan als ontspanning en later als doorvoeling van een proces in mezelf. Nu voor het doorgeven van Reiki en later ook Tera-Mai Energie,Seichem Energie kan en mag ik een ieder helpen, die bereid is voor doorstroming in zijn / haar lichaam.
Het is er nog steeds…. de pijn van alledag en in 2005 ben ik geopereerd,door deze operatie is de angst van het plotselinge invalide raken weggevallen, en daarmee ook een heel proces.
Het heeft me een boost gegeven om hetgeen ik zelf heb geleerd, te kunnen doorgeven aan anderen, zoals energie doorgeven als ontspanning, tijdens een ziekteproces, rouwverwerking, aan kinderen van jong, tot jonge volwassenen en volwassenen.
Kortom: een ieder die bereid is en zich bereid voelt om energie te ontvangen is welkom een afspraak te maken.

In 2010 ben ik begonnen met de Helende reis opleiding van Brandon Bays,Deze reis heeft mij nog meer geholpen aan nieuwe gereedschappen en realisaties, ik heb deze opleiding in December 2011 met succes afgerond en ben er klaar voor een ieder die bereid is emoties zoals angst, verdriet,boosheid te doorvoelen en op te ruimen als een gids te begeleiden !
Wanneer het je aanspreekt en je de oude overtuiging eens en voor altijd wilt opruimen, je rouwen om pijn wilt uitspreken, je ontevredenheid een schop wilt geven en je geheel bevrijd wilt voelen,..

Ik geef 1 Helende reizen en ook in bundels van 3 of 6 Helende reizen,omdat het ook niet in 1 dag is ontstaan,
Spreekt het je aan en voel je de uitnodiging, dan hoor ik graag van je via mail of telefoon, dan ben ik graag jou gids op je pad,

… Lieve groet, Gabrielle


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...