Gabslichthuis op Evenementen & Festivals

IMG-20180803-WA0018

Met mijn Wens en Wonder tempel sta ik al ruim 8 jaar op festivals en evenementen.
Met een groep van 6 tot 8 elfjes verzorgen we de Wens en Wonder Tempel waarin we de bezoeker meenemen
in een heerlijke beleving dat kan ontroeren en je doet glimlachen.

gab en wensboog

De Wensboog

Onder de Wensboog komt een wens tot stand, deze ontstaat in het wensveertje, aan het einde volgt er een Houtje waarop nog een aanwijzing staat om de wens uit te laten komen,… dit gebeurd in een magische setting waarin Gabs & haar elfjes de bezoeker stap voor stap meeneemt, dit is magisch en soms zelfs zo verbazend dat het ontroerd.

Diverse Workshops voor in de Tempel

*Healing sounds:

Een magische workshop met helende klanken, klankschalen, Hapi, Tongdrums, Quza. Gabs neemt je mee op reis in de wereld van klanken, je ervaart rust en een diep moment van ademen, op Festivals en evenementen, heerlijk voor de bezoeker.

*‘Doe je mee’ klankWorkshop:

Waarin de bezoeker kennis kan maken met de klankschalen, waarin we samen muziek maken,.. welke klank komt er uit mijn klankschaal en hoe sla ik deze aan, hoe klinkt het samen? Deze workshop is voor jong en oud en is zowel informatief als erg leuk!

Reacties van bezoekers:

*Ik wist niet dat deze potjes zo mooi konden klinken
*Magisch als ze allemaal samen klinken!
*Wat bijzonder dat ik het ook mag proberen, dit heb ik altijd al gewild!
IMG-20180803-WA0005

Magische krachtstokje met Rune boodschap

Workshop voor jong en oud; Welke wens zit in de rune verborgen?, deze kan je herkennen door de kracht van de stok te voelen. Gabs en haar elfjes nemen je hierin mee, met verrassende boodschap aan het einde. Hiermee maken bezoekers jong en oud een prachtige krachtstokje voor het nieuwe jaar en nemen ze deze mee naar huis..

Intuïtief tekenen

Gabs neemt de bezoeker mee op een Wens reis met deze workshop, deze bijzondere vorm van tekenen is voor iedereen toegankelijk, welke boodschap ligt er in jou tekening verborgen?

*Reacties v.d. bezoekers:

*Heerlijk om te doen, verrassend dat ik er ontroerd van raakte.

*Ik voelde echt welk kleurtje ik moest pakken, terwijl ik normaal nooit die kleur zou kiezen. *Ik voel me nu veel rustiger en ontspannen.

IMG-20190527-WA0075

Mocht je geïnteresseerd zijn en ons ook op uw evenement willen boeken dan kunt u mij een mail sturen. Ik zorg dan voor een Aanvraag op maat,incl. tarieven . Wij kijken er naar uit om met onze Wens & Wonder Tempel vele bezoekers blij en ontspannen te kunnen ontvangen.