De helende reis
‘The Journey’
van Brandon Bays

Praktijk Brood van Waarden

The Journey

Ruim 12 jaar ben ik werkzaam als Emotie Therapeut waarbij de Helende reis van Brandon Bays, centraal staat. Ik begeleid cliënten met diverse klachten en met succes. Deze methode ondergaan is ook online mogelijk.

Je ondergaat een reis in jezelf met als basis je hulpvraag. Komt je hulpvraag voort uit fysieke klachten dan is de reis fysiek georiënteerd en maken we verbinding met het lichaam en begeleid ik je met de emoties daar aan gekoppeld zijn.

Komt je hulpvraag voort uit vaste denkpatronen en voelt het als ‘Vastzitten in je gedachten, het bekende malen’ dan starten we een emotionele reis.

Daarnaast zijn er ook speciale reizen voor Burn-out klachten , verlies en rouwverwerking/ extreme angsten en fobieën.

werkwijze:

Werkwijze: Eerst volgt een kort intake gesprekje van max. 15min. Waarbij de datum voor de Helende reis wordt bepaald en een evt. vraag kan worden gesteld. Ook worden gegevens uitgewisseld, de tarieven besproken en de mogelijkheden:

1 Helende reis of een pakket van 3 reizen. Dit kan uitgebreid worden tot 3-5 of meer reizen, dit kan nodig zijn bij intense hulpvragen.

De Helende reis wordt door de zorgverzekeraar helaas niet vergoed, mocht de klacht dusdanig je leven verstoren dan kan het een bevrijding voor je zijn en de moeite waard zijn om ervoor te kiezen of ervoor sparen.

De Helende reis is voor iedereen toegankelijk die verantwoordelijk is voor zijn eigen welzijn, vanaf een leeftijd van 6 jaar tot… (onder de 18jaar met toestemming van zijn/haar ouders).

De Helende reis duurt per sessie 2 tot max. 3uur. (dit incl. binnenkomst, kopje thee)
Vanaf het eerste moment klikte ik meteen met Gabrielle. Het voelt als een soulsister. Als een Emotie therapeut tijdens de Helende reis is ze vriendelijk, lief, zacht, zorgzaam, eerlijk en confronterend waar nodig, altijd op een liefdevolle wijze. Haar energie helpt me te openen en te kijken naar mijn ergste angsten. Een Helende reis met Gabrielle is een ware gift.
Claudia
Collega
Een positieve leven-veranderende ervaring. Je gaat diep in jezelf naar een traumatisch moment en samen met de therapeut werk je dit moment uit en transformeer je de trauma naar een leermoment. En in die omstandigheid heelt je gevoelsleven. Wat heb je ervan geleerd? Hoe pijnlijk en erg een levenservaring, dat heling ALTIJD binnen jouw eigen bereik is. Hoe was de verzorging? Gabslichthuis zorgt voor een vertrouwd, veilige omgeving die ervoor zorgt dat jij direct tot de kern kan komen. Kan je iets specifiek opnoemen over je Helende reis wat je als bijzonder ervaren hebt? Het inzichtsmoment wat directe heling brengt.
Adriaan
Client
De helende reis bij Gab, was een ervaring die ik nog niet eerder heb gevoeld. Emoties diep van binnen die omhoog kwamen, maar liefdevol en vol compassie werden begeleid. De energie waarvan ik niet wilde geloven dat het bestond, ik heb die liefde omarmd en zij mij. Ik voel mij nu zoveel meer één, als een transformatie. Gabriëlle is een prachtig mens die een ieder kan helpen op het pad des levens.
Moon
Client


(Contact: gabsmilie@hotmail.com of: 06-12824911)


Voor meer informatie over wat The Journey ofwel “de helende reis” inhoudt kan je kijken op: www.thejourney.com of de NVJP.nl waarbij ik ben aangesloten.