Online coaching

20180601_101710

Praktijk Brood van Waarden

Coaching

Een coaching traject is bedoeld voor een ieder die worstelt met diverse emoties(angst, verdriet, boosheid, schuldgevoel) en deze beklemmende gevoelens willen ‘opruimen’ of herinrichten, om zich daarna lichter te voelen en een vorm van vrijheid ervaren in Lichaam en geest.

Als Helende reis /Journey coach en Emdr therapeut ben ik al een aantal jaren werkzaam met diverse cliënten die deze trajecten met bovenstaande hulpvragen hebben gevolgd en met succes.

Vaak kwamen er ook hulpvragen voort uit stress op b.v. werkvloer of ongelukkig zijn in zichzelf, of zichzelf voelen verdwijnen in een drukke agenda.

Een Coaching traject kan zijn voor mensen met een duidelijke hulpvraag;

Een Coaching traject kan zijn voor mensen met een duidelijke hulpvraag;

. *Hoe kan ik een Burn-out voorkomen?
*Ik ben overprikkeld en angstig en hoe ga ik daar in het dagelijks leven mee om?
*Ik heb een fysieke beperking, reuma, aandoening en ben belast met dagelijks ongemak/pijn, hoe ga ik daar mee om?
*Ik heb in het verleden veel pijn ervaren, dit kan komen door diverse oorzaken(scheiding ouders, verlies van familie lid) en waarom belemmert dat mij nu?
Hoe ga ik daarmee om en kan ik weer genieten van mijn leven.
*Ik zie mijn school/studie niet meer zitten, kan je me helpen structuur aan te brengen, want ik raak al aardig in paniek.

Ervaren

Wil je deze methode ook ervaren? Depressie/burn-out klachten opruimen door het vanaf een andere kant te bekijken en aanpakken?
Dan ben je welkom mij te mailen en begint onze coach reis samen

waar

De sessies duren 60min.
Online werk ik met Skype of
W-App/Messenger video.
Deze Coaching pakketten worden online gegeven of in mijn privé praktijk aan huis in Zwaag Noord-Holland.

kosten

zie tarieven

*Ik ben aangesloten bij de NVJP beroepsvereniging.
Testimonial

Waar Gabriëlle mij het meest bij helpt is het verminderen van “ongezond gedrag” of, zoals ze dat mooi benoemt, “het doorbreken van patronen”.
Ik denk dat veel mensen wel herkennen dat je je (soms al vanaf jongs af aan) bepaald gedrag hebt aangeleerd dat er met de tijd is ingeslopen, maar wat niet altijd helpend is. In mijn geval is dat bijvoorbeeld perfectionisme: Ik wil graag alles goed doen, ik hou absoluut niet van fouten maken en ervaar zelfs paniek als dingen dreigen mis te gaan. Dit komt bij mij door het verleden waarbij ik altijd het gevoel had dat ik niets goed genoeg kon doen. Het vervelende hierbij was alleen dat ik me al jaren bewust ben van deze gedachten en bijbehorend gedrag, maar dat het toch niet wilde lukken om hier zelfstandig vanaf te komen. Soms had ik betere dagen, maar zodra stress een grotere rol speelde, schoot ik terug in mijn oude gedachtepatroon van willen presteren. Hier maakt Gabriëlle voor mij het grote verschil: Ik sta er niet alleen voor. Ik ben niet alleen met mijn gedachten en blijf niet in eeuwige discussie met mezelf. Door methodes te gebruiken die bij mij passen, weet Gabriëlle mij bewust te maken van mijn patronen en welk gezond gedrag ik daarvoor in de plaats kan zetten. Zo leer ik stukje bij beetje hoe ik mezelf kan helpen.
Sanne
bloemen