Wie ben ik
Wie ben ik?
Ik ben Gabrielle Brood van Waarden 49 jaar, getrouwd, moeder van 2 mooie jong volwassenen en freelancer.

Ruim 23 jaar geleden was ik werkzaam als Catering Manager en net getrouwd. In December ’97 raakte ik verzeild in een kettingbotsing van 10 auto’s. Dit heeft mijn leven totaal veranderd en op zijn kop gezet.

Daarna volgden intense jaren van revalideren en werd ik me heel erg bewust van emoties en mijn fysieke beperkingen. Ik moest opnieuw leren omgaan met mijn lichaam en daarin de balans zoeken met mijn Geest en Spirit.

Ik koos er bewust voor om moeder te worden, ik ben iedere dag dankbaar dat me dat ook is gegund en ben door revalidatie en ziekenhuis erg goed begeleid al die jaren.

Pas na 4 jaar met onhoudbare pijnen kwam er een mogelijkheid voorbij tot opereren, dit was een intense beslissing: na 1 maand in het gips (nabootsen van een gelukte operatie) bleek dat het zou kunnen werken.

Ik heb die operatie ondergaan en daarmee de angst van invalide raken achter mij gelaten, alleen de pijn is nog steeds een dagelijks iets in mijn leven.

Hoe ga je daarmee om, zonder dat je daar hoorndol van wordt of allerlei emoties het gaan overnemen?

Eerst ben ik het energetische pad op gegaan, ik kwam in contact met Reiki en daarna volgden vele processen, cursussen en workshops. Mijn bewustwording is daarin ontwikkeld, (Ik ben, healing hoe werkt dat voor mij? En wat is mijn taak op Aarde?)

Op mijn zoektocht merkte ik dat de ‘’emotionele saboteurs’’ regelmatig terug kwamen en had ik behoefte om deze voor eens en altijd op te ruimen, zo kwam ik in contact met de Helende Reis (The Journey van Brandon Bays). Deze reis neemt je mee door al deze intense emoties en geeft daar aandacht aan, laat deze spreken en dat ruimt op geeft enorm veel vrijheid in je lichaam en denken,

Na afronding van de Journey practitioners opleiding 2010 kwam er echt balans in mijn leven en de zin: “Ik ben Gabrielle en ik ben niet mijn pijn”. heeft zich ontwikkeld en dat functioneert enorm goed in mijn leven. Ook het loszetten van fysieke en andere mentale klachten is een rode draad in mijn leven. Daarin coach ik al jaren vele cliënten en met succes.

Begin 2019 heb ik EMDR toegevoegd aan mijn skills en deze toevoeging maakt mijn Burn-out preventie pakket compleet.

De pijn is nog steeds een deel in mijn leven alleen de manier van hoe ik daar mee om ga en deze ervaar is een wereld van verschil.

Het blijft een dagelijkse uitdaging, alleen ervaar ik de liefde en vreugde in mijzelf en om mij heen van mijn gezin, dierbare en liefdevolle mensen die ik ontmoet ten volle en voel ik me niet meer beperkt.

Mijn wens is deze methode en mijn ervaring hierin te delen met degenen die daar open voor staan en het toe willen passen in hun leven. Zodat ook Zij meer levensvreugde ervaren in hun dagelijks bestaan.

Gabrielle Gabs Brood van Waarden

Mijn Taak:’’Een lichtje op Aarde Zijn’’

8
gab in nature